the yoga
Space - nyt
om yoga

holdskema og
yogaformer
undervisere

priser og
tilmelding
kontakt

.....
...Om yogaformerne
...Godt at vide
...Ny til yoga


Yogaformer

Hatha Yoga
er den klassiske form for yoga. Der er tid i hver stilling, så vi sikre, at der er fokus på at yogastillingerne bliver udført korrekt med den rigtige alignment, så du kan mærke efter og bruge dit åndedræt som en aktiv del af stillingerne. Hele kroppen arbejdes igennem på dette hold, så du styrkes og afspændes, både fysisk og mentalt.

Blid Hatha / Restorative
er en blidere form for hatha. Der arbejdes knap så muskulært og en stor del af timen bliver brugt på de restorerende stillinger, hvor man er i længere tid i stillingerne, støtter af pøller, blokke og tæpper, men fokus på at afspænde kroppen og nervesystemet

Vinyasa / flow
i vinyasa bevæger vi os i et flow med åndedrættet og går direkte fra en stilling til den næste. Vi holder ikke stillingerne så lang tid, men der er altid fokus på alignment i både stillingerne og overgangene. Det er en yoga form der er fysisk krævende, og du vil helt sikkert få varmen.

Gravid yoga
undervises som hatha og foregår i en roligt tempo med særligt fokus på vejrtrækning og korrekt alignment i den gravide krop. Yogaen tilpasses de forskellige faser af graviditeten og der tages højde for, hvor langt du er henne.

Eterfødsels yoga / Mor&baby yoga
Undervisningen er en kombination, hvor mor laver yoga alene og yoga sammen med og for baby, alt sammen i et roligt hatha yoga tempo. Yoga for mor styrker især maveområdet, opbygger bækkenbunden. Vi styrker og afspænder kroppen, det giver dig mere ro, overskud og energi i hverdagen med dig baby. Yoga for baby styrker motorikken, giver glæde og stimulerer sanserneGenerelt har alle hold et stort fokus på åndedræt og koncentration og på at mærke efter i kroppen, så yogaen udføres med bevidsthed.
Ved regelmæssig praksis vil du opnå ro, et større velvære og fokus i dagligdagen og evne til at trække vejret dybere.
Yoga skaber ro og giver energi.